+386 41 588 187 info@zvita-feltna.com

O NAS

Zvita Feltna smo štiričlanska glasbena zasedba, ki deluje že od leta 2006. V zgodovini skupine se je zamenjalo že kar 25 članov, kar je svojevrsten rekord na slovenski glasbeni sceni, prav z vsemi pa smo ohranili prijateljske odnose. V današnji zasedbi delujemo od leta 2015 in prav v tem obdobju smo doživeli tudi največje uspehe. Ime je skupini nadel njen ustanovitelj Andrej Gec, bivši voznik rally-ja.


Člani skupine smo Blaž Gec (glavni vokal, klaviature in harmonika), Theo Čebron (vokal, kitara, bas), Žan Janežič (kitara, bas) in Matic Leban (vokal, bobni). Kljub svoji mladosti imamo za seboj že ogromno nastopov na različnih dogodkih, kot so veselice, študentske zabave, poroke, rojstni dnevi, maturantski plesi ipd. Ker žanrsko nismo posebej opredeljeni smo primerni za skorajda vsako publiko. Igramo več različnih glasbenih zvrsti (pop, rock, narodnozabavna, dance itd.) ter pojemo v različnih jezikih (Slo, Ang, Hr, Srb, Ita, Esp…). Poznani smo predvsem po dobrih žurih in neutrudni energiji.


V letu 2016 smo izdali svoj prvi album “Na zdravje, prijatelji”. Avtorji vseh skladb smo bili sami. Z letom 2017 pa smo začeli sodelovati tudi s priznanim tekstopiscem Rokom Lunačkom, producentom Blažem Hribarjem in videoprodukcijo Take Over Media. Kmalu smo postali tudi člani založbe Menart Records in v zadnjem obdobju posneli kar nekaj hitov (Edina, Gin in tonic, Kraljica, Lunina belina, Zate itd.)


Poleg nastopov v najprestižnejših klubih širom Slovenije se lahko pohvalimo tudi z nastopanjem v Italiji, Grčiji (Krf) in Španiji (Lloret de Mar).