+386 41 588 187 info@zvita-feltna.com

Kupec je fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila. Fizična oseba je tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za potrošnike, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov. V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu. Spletna trgovina “zvita-feltna.com” medsebojne obveznosti pri nakupih ureja na podlagi splošnih pogojev zakona o varstvu potrošnikov.

CENE
Vse cene so v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Veljavnost postavk tega cenika je od 19.04. 2020. Spletna trgovina “zvita-feltna.com” si pridružuje pravico do spremembe cen brez predhodne najave. Enake postavke predhodnih cenikov po tem datumu niso več veljavni.

VARSTVO POTROŠNIKOV
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov . Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

NAROČANJE
Sprejeta naročila v spletni trgovini “zvita-feltna.com” se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izvedena. Potrošnik lahko po oddaji elektronskega naročila v odstopi od tega v kolikor je status naročila še vedno “Na čakanju” odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@zvita-feltna.com

ODSTOP OD NAROČILA
Potrošnik ima pravico, da v 8 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku. Potrošnik mora najkasneje v 15 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek poštnine vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

ZAVRNITEV NAROČILA
Spletna trgovina “zvita-feltna.com” lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki s katerimi razpolaga ne more izvesti, zavrne ter kupca obvesti o vzrokih na njegov elektronski naslov.

OBDELAVA NAROČILA
Spletna trgovina “zvita-feltna.com” bo z vsa naročila oddana v delovnih dneh do 15h še isti dan pričela z obdelavo le teh.

HRANJENJE NAROČILA
Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika, le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš elektronski naslov info@zvita-feltna.com ali pisno na sedež podjetja.

NAČIN DOSTAVE IN ROK DOBAVE
Blago pošiljamo preko dostavne mreže Pošte Slovenije. Vse izdelke, ki so na zalogi in za katere smo naročila prejeli do 12h bomo odposlali najkasneje v naslednjem delovnem dnevu. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le – te pišete na naš elektronski naslov: info@zvita-feltna.com

STROŠKI POŠILJANJA
Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke. Dostavo blaga bomo zaračunali po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Cene se ne spreminjajo glede na lokacijo in so za vso Slovenijo enake. Cene dostave se izračunajo glede na težo izdelka. Ker se isti izdelki lahko medseboj po teži razlikujejo lahko pride do majhnih razlik pri dejanski teži pošiljke in teži katera je bila izračunana ob oddaji vašega naročila. Ko vam dostavna služba dostavi pošiljko, mu blago plačate z gotovino. Vaš strošek je izpisan na vašem naročilu.

PLAČILNI POGOJI
Za nakupe v naši spletni trgovini nudimo naslednje plačilne pogoje:

  • Plačilo po povzetju. (Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Provizija pri plačilu z gotovino znaša 3€ (z ddv).  Cene za izbrano blago veljajo ob nakupu in oddaje naročila preko naše spletne trgovine.)
  • Bančno nakazilo (Pri plačilu se sklicujete na predračun, ki ga dobite na mail. V predračun so vključeni tudi stroški dostave.)

REKLAMACIJE PREJETIH POŠILJK
Prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti osebe dostavne službe. Vse kasnejše reklamacije poškodbe blaga, dostavna služba upošteva le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi spletna trgovina “zvita-feltna.com” ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, ki ga je dostavljavec dolžan podpisati. V primeru prejema napačnega izdelka nas o tem obvestite na info@zvita-feltna.com. Spletna trgovina “zvita-feltna.com” vam bo v tem primeru poslala ustrezen izdelek na lastne stroške. V primeru poškodbe, nam v vednost pošljite sporočilo na naš elektronski naslov: info@zvita-feltna.com

UVELJAVLJANJE GARANCIJE
Vsi izdelki imajo garancijo dva meseca. V primeru, da gre za tovarniško napako lahko na izdelek z priloženim original računom uveljavljate garancijo.

​VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev, pri kupcih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost z ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.